10 jarig bestaan Gastouderbureau Uit&Thuis

Op 27 september 2013 ontvingen wij ons LRK nummer. Mirjam en Helma gingen van start met hun gastouderbureau. Toen nog met veel papieren op pad en mooie ordners waarin we de dossiers van onze klanten bijhielden. Een urenregistratie op papier en via de mail.
Wat is er veel veranderd!
We hebben er een mooi bedrijf van weten te maken. Met inmiddels alles digitaal (wat heerlijk overzichtelijk), een prachtig klantenbestand en een werkklimaat waar we blij van worden.
Inmiddels heeft Marloes het plekje van Mirjam overgenomen in het bedrijf en zijn we een jaar op weg met het nieuwe team.

Op zaterdag 16 september zijn we met onze gastouders op pad geweest. We kregen een interessante rondleiding door het voedselbos in Emmeloord. (De moeite waard om eens rond te wandelen met de kinderen) We aten een taart gemaakt door 1 van de vrijwilligers van het voedselbos, met ingrediënten afkomstig uit het voedselbos. We dronken koffie en we kletsten vooral heel veel!

Bedankt dat jullie erbij waren:  lieve, zorgzame en kundige gastouders! Zonder jullie zouden we niet zover zijn gekomen!