Gastouder

De gastouder

Gastouder zijn/worden heeft veel voordelen! Onder andere het zelf kunnen bepalen van uw werktijden- en dagen en uurtarief.
U werkt thuis: goed te combineren met de zorg voor uw eigen kinderen.

Als gastouder bij Gastouderbureau Uit & Thuis kunt u gratis deelnemen aan jaarlijkse thema- en intervisie avonden met interessante sprekers en deskundigen. Ook bent u kosteloos welkom op onze jaarlijkse EHBO-herhalingscursus en scholing rondom de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Door ons kleine team hebben we korte en persoonlijke lijntjes. Daardoor zijn we snel te bereiken als u advies nodig heeft of even wil sparren.
Scholing bieden wij op maat aan, zo kunt u zich ontwikkelen op het gebied waar u kennis en vaardigheden wilt vergroten.

 

Als gastouder kun je kinderen een fijne, veilige plek bieden, waarin ze zich kunnen ontwikkelen binnen een huiselijke omgeving. Een mooie taak! Heeft u zo’n fijne plek te bieden? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gastouders! 

 

Ook zijn er gezinnen waarbij het wenselijk is dat de opvang in hun eigen woning plaatsvindt. Een gastouder aan huis. Hiervoor zoeken we ook regelmatig gastouders!

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op. 

     De gastouderopvang maken we  tot een kwalitatief goede opvang door samen te werken. Met onze pedagogische kennis, inzicht,  rust, geduld en ruimte geven  we kinderen de kans zich te ontwikkelen.

    Dat doen we samen: ouders, opvoeders en professionals!